scriu cu lumina si vorbesc in culori

Jul8th

Panorama 2.0 este gata !

Dupa cum promiteam printr-un post de pe 30 Octombrie trebuia sa refac panorama aceasta ( versiunea 1.0).

panorama 1.0

Noua ( mie si lui Laurentiul ,cel care a editat panorama ) ne-au trebuit “doar” 8 luni sa ne pornim sa o refacem… Cam asta e rezultatul :

panorama 2.0

Este un pas inainte sau nu ?

p.s : O versiune comerciala ( 23204×2737 si mai bine editata ) este disponibila. Pt mai multe detalii contactati-ma!

loading..

Comments

 1. July 9th, 2009 | 12:10

  Daca esti pasionat de fotografie, ai munti de poze cu locuri frumoase din Romania si vrei sa le impartasesti cu ceilalti, ai acum ocazia de a te inscrie la cel mai recent concurs Vodafone, dedicat “Locurilor frumoase din tara noastra”.

  Pe langa asta, ai sansa de a castiga un telefon HTC de ultima generatie de la Vodafone, precum si multe alte premii!

  Grabeste-te, mai sunt doar 6 zile pana la incheierea inscrierilor!

  Afla mai multe despre concurs citind mai jos:

  Despre concurs

  In perioada 16 iunie ? 14 iulie, Vodafone Romania organizeaza un concurs de fotografie pe teme de mediu, sub numele “Locuri frumoase din orasul tau”. Pentru a participa la concurs iti trebuie doar o camera foto, putina inspiratie si un loc in care sa postezi creatia ta.

  Concursul “Mediu Curat” isi propune sa arate acele locuri din orasele Romaniei ce pot reprezenta un bun exemplu de curatenie si de protejare a mediului. Poate fi un loc foarte cunoscut din oras sau unul mai putin popular, dar care are toate atuurile unui loc model.

  Cum particip?

  Pentru a intra in concurs, trebuie sa realizezi o fotografie ce reprezinta un loc deosebit din orasul tau si sa o postezi apoi pe blogul personal sau pe un site specializat pe stocarea de imagini, precum Flickr.com, Picasa.com etc. Trebuie, de asemenea, sa adaugi (sub o forma sau alta) un link spre http://www.mediu-curat. ro.

  Apoi trebuie sa trimiti via e-mail fotografia respectiva sau link-ul spre postul dedicat ori locul in care a fost stocata, impreuna cu un text descriptiv al fotografiei si datele tale de identificare, dupa modelul de mai jos, pentru site-ul http://www.mediu-curat. ro.

  Adresa de e-mail la care trebuie trimise fotografiile este: foto@mediu-curat. ro

  Fotografiile vor fi postate pe site-ul http://www.mediu-curat. ro, alaturi de numele tau, orasul din care provine poza si descrierea efectiva a imaginii.

  Nu exista o limita de fotografii trimise, iar organizatorul va face o selectie preliminara, rezervandu-si dreptul de aproba intrarile in concurs, fara a oferi explicatii suplimentare celor care trimit imaginile.

  Ce trebuie sa trimit?

  Fotografiile trebuie sa reprezinte locuri frumoase si deosebite dintr-un oras al Romaniei.

  Imaginile pot fi trimise in format JPG si nu trebuie sa aiba mai mult de 2 MB.

  Alaturi de imaginea aleasa, trebuie trimisa o descriere care sa raspunda urmatorului chestionar.

  * Nume:
  * Prenume:
  * Oras: (in care a fost facuta poza)
  * Varsta: (minimum 18 ani)
  * Telefon: (mobil sau fix)
  * E-mail: (adresa de e-mail valida)
  * Descrierea fotografiei: (o descriere scurta de maximum 500 de caractere, care sa sublinieze atuurile locului fotografiat; descrierea va fi luata in considerare la jurizare)
  * Adresa Blog: (link-ul catre postul de pe blog sau din contul de pe Flickr, Picasa etc).

  Toate campurile sunt obligatorii.
  Ce castig?

  La finalul celor 4 saptamani de concurs, castigatorul va fi desemnat pe baza notelor primite din partea juriului desemnat. Va castiga acel participant care a intrunit cel mai mare punctaj in urma jurizarii.

  Premiul cel mare consta intr-un telefon de ultima generatie oferit de Vodafone si HTC. De asemenea, vor fi premiati si urmatorii 9 clasati in concurs cu un kit Vodafone ce include un memory stick de 8 GB, un rucsac Lexon pentru laptop, o sapca, un tricou si un ceas de designer.

 2. July 9th, 2009 | 12:47

  […] postul precedent am primit un comentariu cu link catre http://www.mediu-curat.ro/ care organizeaza un concurs foto. […]

Leave a reply