scriu cu lumina si vorbesc in culori

Apr25th

Ghindaresti Revolution

Nu credeam ca o sa mai ajung asa rapid aproape de Ghindaresti mai ales cand eu am plecat ieri dimineata spre Bucuresti cu gandul de a-mi achizitiona un grip si un obiectiv pt camera din dotare . Dar cum planurile de acasa nu se potrivesc cu cele din targ , am ajuns sa trecem si pe langa Ghindaresti ( de aici si titlul ).

Plecarea la drum era stabilita la 8:30 dimineata, dar am asteptat 40 min la spalatorie ca sa pot spala barca (masina ). Apoi inca 20 la banca sa pot schimba niste bani. La 10 am reusit sa iesim din Constanta ( eram impreuna cu Florin , uitasem sa mentionez ) .

12:30 ne-a prins in zona Casei Poporului unde se afla magazinul spre care ne indreptam . Am cumparat acumulatori pt blit, obiectiv si un grip ( care il licitasem pe okazii ) asa ce ne-am indreptat spre herastrau sa facem ceva fotografii. N-am surprins rollerii obisnuiti ,nu am gasit nici alti subiecti interesanti,asa ca am plecat la mc-ul de la dristor sa ma intalnesc cu o prietena cu care am pierdut alte 2 ore , plecand din buc pe la 19 fara 10.

Ii dam noi pe autostrada pana la Fetesti unde niste politisti ne-au deviat spre iesirea de pe autostrada. Am oprit lnga alt politist si l-am intrebat ce s-a intamplat. Raspunsul : Accident ! Florin suna imediat la Tv Neptun si aflam ca accidentul avusese loc cu vreo 2 ore inainte,un tir cu nisip se rasturnase peste un microbuz. Detalii AICI ! Asa ca am iesit in fetesti, o luam pe drumul de Facaieni ca sa iesim spre Harsova. (un drum infect, plin de gropi, curbe nesemnalizate sau semnalizate dupa curba propriu zisa , noroc ca stiam asta dintr-o experienta anterioara) .

Pana sa ajungem la Harsova i-am zis lui Florin s-o sune pe Miki ( cu care nu mai vorbise de cateva zile ) sa intrebe in treacat daca se mai duce la Ghindaresti . La aflarea raspunsului am inceput sa radem : chiar erau in drum spre Ghindaresti ! Ne-am intalnit pe drum,am oprit 5 minute si ne-am continuat drumul spre Constanta, unde am ajuns pe la 11 .

Am facut recapitularea “pataniilor” de peste zi (unele nu se pot povesti pe blog ) si ne-am dus la culcare ( am mai ascultat odata melodia care a fost ascultata de “n” ori in ultimile zile : Grasu XXL – Legendele , ca sa dormim bine ) .

O poza facuta cu noul obiectiv, subiect fiind Florin :

florin

Azi am aflat ca Grasu XXL a avut concert in Constanta ( nasol ca n-am aflat din timp … )

loading..

No comments yet. Be the first.

Leave a reply