scriu cu lumina si vorbesc in culori

Apr7th

Revolta la Chisinau

cred ca multa lume stie deja de ce se intampla la Chisinau :

Jos Comunistii

zeci de mii de tineri au iesit in strada si scandeaza impotriva regimului comunist (ultimul din europa ) care a fraudat masiv alegerile din 6 aprilie. siteurile .md hostate in aceasta tara au fost oprite azi cateva ore, unimedia.md s-a mobilizat rapid si a trecut pe unimedia.info . seara aceasta e decisiva,voronin a trimis un mesaj transmis de TVM1 in care acuza liderii opozitiei de la Chisinau ( Filat,Chirtoaca,Serafim ) de lovitura de stat . astept sa vad cum vor evolua lucrurile , se stie ca atunci cand e vorba de represalii comunistii nu au rival. drumurile care duc la Chisinau sunt blocate, nu se vor alti protestatari sa mai ridice steagul romaniei peste palatul prezidential si cel al parlamentului moldovean. toata ziua televiziunea de stat ( moldova 1 ) a transmis cu totul altceva decat ce se intampla in piata marii adunari nationale din Chisinau.

loading..

Comments

 1. April 7th, 2009 | 19:05

  Jos komunismul!!!

 2. April 7th, 2009 | 19:07

  azi am fost toata ziua in fata televizorului (antena 3 ) de am uitat sa mai si scriu

 3. April 7th, 2009 | 19:19

  Apropo, pe la amiaza, in fata Primariei din Balti, al 2-lea oras ca marime din Basarabia, s-au adunat in jur de 500 de protestatari. Acestia au venit sa sa-si arate nemultumirea fata de fraudarea masiva a alegerilor din 5 arilie de regimul komunist al lui Voronin. Iata aici un fotojurnal de la eveniment >>> http://ionurusciuc.wordpress.com/2009/04/07/foto-protest-anti-komunist-la-balti/
  /
  ***
  Seara asta, multimea continua sa protesteze in centrul orasului Balti. Numarul oamenilor dezamagiti de rezultatele alegerilor este in crestere. Asta chiar daca datele oficiale arata ca la Balti PKRM a obtinut aproximativ 50% din voturi.
  Miine intra in hora si orasul din sudul Basarabiei Cahul.
  Jos komunistii!!!

Leave a reply