scriu cu lumina si vorbesc in culori

Oct30th

Night Shots

In ultimile 2 seri am iesit la cateva poze in binecunoscutele locuri super-calcate de toti fotografii amatori si profesionisti din Constanta si nu numai (Cazinoul,Portul Tomis,Farul,Mall-uri,etc)

Primele 3 poze sunt de aseara iar ultima e prima incercare de panoramica (vreo 6 poze lipite si procesate de prietenul Oneill in Ps ) care mai trebuie putin prelucrata.

crossroad 7

crossroad 2

panorama

Pentru a vedea panoramica intr-o rezolutie mai mare (nu cea originala pt ca este prea mare)? apasati pe poza care va va trimite la poza originala de pe flickr ,apasati all sizes si selectati Original size ( cropuita de flickr totusi. Pt a avea access la meniul All Sizes trebuie sa aveti cont pe Flickr )

loading..

Comments

 1. December 7th, 2008 | 16:06

  Super pozele! Banuiesc ca tot cu D90-ul. Apropo, ca tot sunt pe cale sa-mi iau unul, ce nemultumiri ai la el? Trebuie sa fi descoperit cateva bube ca doar il ai din octombrie, nu?

 2. December 8th, 2008 | 00:38

  obiectivul din kit cam flaruie in anumite conditii,in rest meniul e ok (poti sa-ti customizezi o sectiune din el ca sa ai access rapid la ce banui ca ai nevoie mai des),senzatia cand il tii in mana este de solid (si cel putin in mana mea sta bine). capacul de la cardul de memorie e cam usor de desfacut (l-am desfacut de vreo 2 ori din greseala). poze facute cu d90 mai am puse pe contul de flickr,daca vrei sa fac un test pt tine poti sa-mi zici.
  mult success daca iti iei si tu unul.

 3. July 9th, 2009 | 12:09

  […] cum promiteam printr-un post de pe 30 Octombrie trebuia sa refac panorama aceasta ( versiunea […]

Leave a reply